NO WAR. SAVE GAZA

FREE PALESTINE

Thursday, February 19, 2009

Hari Malang Aku





Kelmarin 17/02/2009 merupakan hari malang bagi aku... tak pasal kete aku breakdown.. check- check rupanya head gasket dah pecah... berterabur minyak hitam.. nak kata merembat tak jugak.. rasanya x bawak lebih 100km/h pun...

Semua ni angkara water pump x jalan.. lepas redah jalan jem teruk.. aku lak bleh tak perasan temp kete naik.. tau-tau sedap2 tengah bawak.. bunyi semacam jer kat engine.. berhenti tepi tengok.. fuhhh.. berterabuk minyak hitam... dia nak duit la tu..

Thanks pada Azhari (Ofismate lama aku) dan juga Lan Nemo (KJ Motorsport) yang sudi membantu aku.. tak lupa juga pada member lan.. aku tak tau apa nama diorang berdua.. siap calling member towing dan bawak bengkel dia malam tu gak.. Terima kasih banyak-banyak.. kalau tak layan syahdu la tepi highway cheras batu 9 tu sorang-sorang..

Total cost yang bakal rabak...

Engine Lantai L5 = RM550 <- Thanks Lan sbb dapat murah Upah turun dan pasang engine = RM250 Upah Towing = RM90 Minyak hitam dan lain-lain = RM100 Jumlahnya = RM990 ... Kalban la aku bulan depan... huhuhuhu.. sabar-sabar... ni semua dugaan.. Yang penting aku tak apa-apa... duit abis takper.. jgn aku yang abis.. kesian anak aku yang bakal lahir tu...


2 comments:

miDguRL said...

aaaa cian2..
tue lenkali alert ckit tau..
x sbr nk tgk muke baby...hehe

carloze said...

nak buat camno.. benda tak perasaan..